TURISTINĖS VIZOS

ES piliečiams ( išsk. Anglija, Airija, be pilietybės )

  3 d.d.
 EUR 
  5 d.d.
 EUR   
 6d.d.
EUR     
7 d.d.
EUR   
1-kartinė turistinė iki 30 d.  117 92 87  82
2-kartinė turistinė iki 30 d.*  137 112 107  102
1-kartinė turistinė iki 30 d., vaikams iki 16metų / pensininkams  117 92 87  82
1-kartinis / 2-kartinis tranzitas  117 92 87  82
1-kartinė turistinė iki 30 d., turintiems neįgalumą 117 37 32 27
1,2-kartinė, daugkartinė viza su savo iškvietimu  117 92  87  78
Kapinių lankymas  - - -  82
Daugkartinės vizos perklijavimas* 78 - - -

 * gali būti papildomų sąlygų

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas

a) pase turi būti nemažiau 2 puslapių vizom klijuoti. Į „kiti įrašai“ vizos neklijuojamos. Jeigu papildomai reikalingas tranzitas per Baltarusiją, turi būti nemažiau 3 puslapių vizoms.
b) pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos pasibaigimo.
c) pasas turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
 

2. 1 nuotrauka (3,5*4,5, spalvota, matinė, baltas fonas, padaryta neseniau kaip prieš 6 mėn.)
3. Draudimas. Draudimo suma turi būti nemažesnė nei 30000 euro,galioti pirmai med.pagalbai ir repatriacijai, galiojimo teritorijoje būtinai turi būti žodis Rusija. Galima įforminti pas mus. DĖMESIO, nuo 2014.12.18 Rusijos konsulatas nepriima draudimo kompanijos GJENSIDIGE draudimo polisus.

 

  • Tam, kad pridavimo diena būtų įskaičiuota, dokumentus reikia priduoti į ofisą iki 9:30 (ne daugiau 5 pasų). Laiku nepateikus dokumentų, vizos išdavimo diena nusikelia.
  • Vizos padarymo terminas gali užsitęsti dėl šventinių išeiginių Lietuvoje ar Rusijoje.

 
Reikalingi duomenys:

1. Vardas, pavardė (mergautinė)
2. Gimimo šalys ir miestas (jeigu gimė ne Lietuvoj, kelintais metais atvažiavo gyventi į Lietuvą)
3. Namų adresas, telefonas
4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, tel.
5. Judėjimo maršrutas (Į kurį miestą vyksite)
6. Paskutinės kelionės datos į Rusiją
7. Jei turite artimų giminių Rusijoje, būtina nurodyti to žmogaus vardą, pavardę, gimimo datą, namų adresą ir giminystės ryšį.

   KOMERCINĖS VIZOS

Jei buvote Rusijoje ir turite vizą pažymėtą pasienyje *. Rusijoje galima prabūti 180 parų per metus.
  10d.d.
EUR 
   10+1 d.d.
 EUR 
     
Daugkartinė komercinė 12/6/3 mėn. 127  117      
1 ar 2 kartinė komercinė iki 90 d. 97        
Jei nebuvote Rusijoje ir neturite Rusijos vizų. Galima padaryti Vairuotojo kategorijos vizą.
 Rusijoje galima prabūti 180 parų per metus.
  12-13 d.d.
EUR 
17-18 d.d.
EUR 
     
Daugkartinė komercinė 12 mėn. 110 90      
Daugkartinė komercinė 6 mėn./ 3 mėn. 110 90      

nova_internet

Booking.com