Kainos nurodytos Lietuvos piliečiams:

 
 

Per 2d.d.

EUR

Per 5d.d.

EUR   

Vaikams iki 6m.
(per 5d.d.)

EUR
  1-kartinė privati iki 30d. / 1-kartinė dalykinė iki 30 d.1  65  38 9
  1-kartinis tranzitas  33  22 7
  2-kartinis tranzitas  43  27  7
Daugkartinis tranzitas  84  48  7

Kapinių lankymas2

 - 12  7
2-kartinė iki 30d privati / 2-kartinė iki 30d dalykinė1  84  49 9
Daugkartinė privati iki 30 d. /
daugkartinė dalykinė iki 30 d.1
134  74 9
Daugkartinė 3 mėn privati
pagal giminystės ryšius3
134  74 9
Daugkartinė metinė privati
pagal giminystės ryšius3
134  74 9
Grupinė (nuo 5 žmonių)  57  37 -
Daugkartinė 3 mėn dalykinė4 144  83  -
Daugkartinė metinė dalykinė5 146  85  -

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas
    a) pase turi būti nemažiau 2 puslapių vizom klijuoti;
    b) pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn po vizos pasibaigimo.
2. 1 nuotrauka. REIKALAVIMAI NUOTRAUKOMS BALTARUSIJOS VIZAI ĮFORMINTI
3. Draudimas. Draudimą galima padaryti vietoje.
4. Jeigu paskutinį kartą buvote Baltrusijoje prieš 5 ar daugiau metų (ar iš vis nebuvote), reikalinga žmogaus, pas kurį važiuojate į Baltarusiją, paso kopija.

Reikalingi duomenys:

1. Vardas, pavardė (mergautinė)
2. Gimimo šalis ir miestas
3. Namų adresas, tel.
4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, tel.
5. Judėjimo maršrutas
6. Vyro/žmonos vardas, pavardė, gimimo datą, gimimo vietą, pilietybė
7. Kelintais metais paskutinį kartą žmogus buvo Baltarusijoje.

—————————————————————————

1 Viza atidaroma pagal draudimo datas. Maksimaliai viza gali būti 30 dienų. Reikia nurodyti planuojamą buvimo BY dienų skaičių. Privačiai vizai būtinai nurodyti žmogaus pas kurį vykstama.vardą, pavardę, adresą, telefoną. Dalykinei – įmonės pavadinimą, adresą, kontaktinio asmens telefoną, kur vyksta bei  kopijos iškvietimo.

2 Galima atidaryti 2 kartus per metus. Viza atidaroma 10 dienų, taip pat būtinas draudimas 10 dienų. Reikalingi originalai dokumentų, patvirtinančių giminystės ryšį su palaiduotoju. Pažyma turi būti nesenesnė 5 metų. Pažymoj turi būti parašyta, kad kapinės prižiūrėtos, tokiu atveju galima ją patvirtinti pas notarą, ir priduoti patvirtintą kopiją.

3 Gali gauti asmenys, turintys artimų giminaičių, gimusių Baltarusijoje arba jeigu pats asmuo gimęs Baltarusijoje. (Artimi giminaičiai: vaikai, tėvai, seneliai, sutuoktinis,sutuoktinio(-ės) tėvai arba seneliai).Reikia pateikti giminystės ryšius patvirtinančius dokumentus, būtinai turi būti originalai.

4 Reikalinga sutartis su Baltarusijos partneriais, pažyma iš darbovietės, pažyma iš  SODRos, įgaliojimas mūsų darbuotojui, hodataistvo.

5 Reikalinga sutartis su Baltarusijos partneriais, pažyma iš darbovietės, pažyma iš  SODRos, įgaliojimas mūsų darbuotojui, hodataistvo, svidetelstvo o registraciji juridiceskogo lica, patvirtinta notaru arba išrašas iš Reestro.

 

Dėmesio:

  • Vaikams iki 16 metų privačiai / tranzitinei vizai įforminti reikia pateikti gimimo liudijimą ir abiejų tėvų pasų kopijas.
  • Vaikams iki 16 metų ir asmenims virš 65 metų galima padaryti vizą 3 metams.
  • Baltarusijos vizos neperklijuojamos į naujus pasus!

nova_internet

Booking.com